Fluvial

Café  FLUVIAL


Deze pagina is volledig gereserveerd voor de zaak die mijn vrouw sinds april 2008 uitbaat. Café en feestzaal Fluvial kan je vinden in Gent, op het Neuseplein 14. De ingang van de zaal bevindt zich op de Sassekaai 3.


De zaak bestaat sinds 1928 en is 4 generaties lang door dezelfde familie uitgebaat. Sinds april 2008 zijn de uitbaters Gwendolina Teerlinck en Gino Vantroyen.

Hartelijk welkom in café Fluvial. Je kan het café gerust indelen bij wat een "bruine café" voor staat.

Het is een ruime café van ongeveer 79m2, gezellig ingericht , met tal van mogelijheden.


Iedereen is er welkom, jong en oud voor een gezellige babbel  of een frisse "pint"!


  Geïnteresseerd in wat er allemaal gebeurd? Volg ons dan op Facebook: Vrienden van café Fluvial.


Officiële website Fluvial Gent (met promotie filmpje)

Feestzaal FLUVIAL


De verzorgde polyvalente feestzaal biedt plaats voor organisaties van 30 tot 180 personen. Ze is voorzien van een meer dan degelijke geluids- en lichtinstallatie.


Iets te vieren? Een verjaardag, huwelijk of een communie, de feestzaal is op een eenvoudige manier te reserveren. De zaal staat tevens ter beschikking voor het organiseren van rouwtafels, ook op de normale sluitingsdagen!


Ook bieden we plaats aan bedrijven. De feestzaal is  uitgerust met projectie materiaal van zeer degelijke kwaliteit. Seminaries, vergaderingen, personeelsfeest? Neem gerust contact met ons op om de brede waaier aan mogelijkheden te bespreken.

 


Een aantal keren per jaar worden er ook game-events georganiseerd. Alle soorten spelconsoles worden aangesloten op 3 grote projectieschermen. Deze game-events worden steeds aangekondigd via onze Facebook groep. Wil je graag zelf eens zo'n party organiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

01

09/223.46.65

0479/201.373

Café en feestzaal Fluvial, gelegen aan het Muidesas, in de buurt van de Tolhuislaan.

Weet je daarbij ook nog eens de Gasmeterlaan of de Nieuwe vaart zijn, dan kom je aardig in de buurt.


  •  Maandag: 11.00u tot 22.00u
  •  Dinsdag: 10.00u tot 21.00u
  •  Woensdag: gesloten
  •  Donderdag: 10.00u tot 21.00u
  •  Vrijdag: 10.00u tot 00.00u (of later)
  •  Zaterdag: 10.00u tot 22.00u (of later)
  •  Zondag: gesloten

De openingsuren zoals hierboven zijn vermeld kunnen steeds gewijzigd worden. Heb je iets te vieren? De mogelijkheid bestaat om zowel het café of de feestzaal te boeken voor een feestje of andere gelegenheid.

02

Gratis WiFi

Tijdens je verblijf bij ons in de zaak, heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze WiFi voorziening. Vraag de uitbating gewoon achter de WiFi-sleutel.

Because this website is under reconstruction, many things are not available yet. If you have a specific question, please send an email to mail@zienoow.be

Deze website is vollop aan vernieuwing toe. Hij is in volle ontwikkeling, mijn excuses als je nog niet vindt wat je zoekt.